Terugblik op geslaagde netwerkbijeenkomst Golfbaan Crimpenerhout

jul 10, 2023

Wij kijken terug op een geslaagde netwerkbijeenkomst van onze ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard bij Golfbaan Crimpenerhout op donderdag 6 juli. Met ruim 40 deelnemers gingen we gezamenlijk swingen, putten, pitchen en een potje footgolf spelen! Aansluitend hadden we een gezellige netwerkborrel met elkaar. Het weer was prachtig en de sfeer fantastisch. Met dank aan alle aanwezigen: A-Transport, Bij Aafke, GBI S&D Krimpen, Graafland Accountants, TSR Schoonmaakbedrijf, Roteck Personeelsdiensten, Schoonheidsinstituut Sanne, Ontwerpbrouwerij, Luijten Installatie- en Verwarmingstechniek, De Jong Gedenksteenonderhoud, Lyda’s Poppenkleertje, Stebo Reclame, Architect NL, Eugene Handelsonderneming, Efficiënta Drukkerij, De Witte Vlinder, Erica Horse Care, Yo doet ’t Zo, RTV Krimpenerwaard, Mooimaker Totaalonderhoud, Goos Reclamemakers, Tuinpartners, Team Sportservice Krimpenerwaard, Boom Land Tuin en Parkmachines, Krimpenerwaard College en Social E-Media.

De opbrengst van deze bijeenkomst vormt een mooie donatie aan de Giovanni van Bronckhorst Foundation en komt daarmee ten goede aan sport- en onderwijstrajecten voor kinderen met een leerachterstand en/of gebrek aan zelfvertrouwen.

Ook interesse om lid te worden? Mail naar info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl