De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs een groot succes!

okt 14, 2023

De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs 2023 was een groot succes! Stichting Ondernemend Onderwijs Capelle Krimpen en Lekker Wonen in de Krimpenerwaard kijken met een zeer tevreden gevoel terug op de afgelopen editie van De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs bij Sporthal de Boog in Krimpen aan den IJssel.

Ruim 85 bedrijven uit de Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel én Capelle aan den IJssel hebben zich op woensdag 11 en donderdag 12 oktober ingezet om de bijna 2200 leerlingen en studenten van het VO en MBO uit de regio te inspireren en te motiveren voor het bedrijf of de bedrijfstak. Gedurende beide avonden was er ook de tijd om te netwerken tussen de standhouders en de bezoekende ondernemers, werkzoekenden én particulieren. Bovendien was er een feestelijke afsluiting met een prachtig optreden van Nikki de Hon en haar band F.E.E.L. (For Everybody Enjoying Life).

Vooruitkijken
Natuurlijk kijken we ook al graag vooruit naar de organisatie van een derde editie! Het is een bijzondere beurs waarmee we gezamenlijk van grote betekenis zijn voor jongeren uit onze regio en op de keuzes die zij maken voor hun loopbaan, aldus Rutger van den Bosch, medeorganisator en bestuurslid van Stichting OOCK. ”Wij realiseren ons dat dit hele evenement niet mogelijk is zonder de inzet en investeringen van alle deelnemende bedrijven. Hiervoor kunnen wij hen niet genoeg bedanken”.

Uiteraard zijn er een aantal verbeteringen mogelijk voor de derde editie, zoals het verder uitbreiden van het business-to-business element. Hier gaan wij volgend jaar veel meer op inzetten én wij hopen dat ook andere ondernemersorganisaties bij ons willen aansluiten. Kortom, er is weer veel werk aan de winkel, maar nu blikken wij met deze video graag nog even terug op een geslaagde editie 2023 van de Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs! Tot volgend jaar.

Volgend jaar ook deelnemen? Neem vrijblijvend contact op met de organisatie Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard, Marco Goudswaard info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl