Luijten Woon- en verbouw Beurs langs Lek & IJssel

nov 14, 2023

Wij organiseren voor het eerst in onze regio een woonbeurs met alles op het gebied van wonen op maar liefst 1000 m²

Luijten Woon- en Verbouw beurs langs Lek & IJssel gaat plaatsvinden op 9 en 10 februari in Sporthal de Walvis in Krimpen aan de Lek. Deze woonbeurs is dé plek voor alle winkeliers, speciaalzaken en andere ondernemers met betrekking tot wonen, slapen, decoratie, tuin en terras om particulieren kennis te laten maken met het bedrijf en het assortiment.

Leden van Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard hebben voorrang om allereerst een stand te bemachtigen tijdens de woonbeurs. Ook interesse in een stand tijdens de allereerste woonbeurs in de Krimpenerwaard? Mail naar info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl